maandag 15 december 2008

Zondagmiddag 4 januari
Nieuwjaarsfeestje met Nobo's Blues Band & Blues on Blonde

een nieuw jaar inluiden zonder een feestje kan natuurlijk niet en een feestje zonder live-muziek al helemaal niet.
Dus een opening van het nieuwe jaar met stampende muziek. Lekker even bijkletsen, elkaar de volledige hand schudden en een beetje babbelen over het komende seizoen.
De Nobo's zijn waarschijnlijk de enige band die geen geschreven en opgesmukte bio nodig zijn, ze zijn er gewoon !
Blues on Blonde vindt haar roots in Enschede. Volgens kenners doet de stem van zangeres Saskia je dan weer denken aan ruw schuurpapier en dan weer aan zacht rood fluweel. Blues on Blonde speelt blues met een vleugje soul.
Zaal open: 14.30 uur Aanvang: 15.00 uur Entree: GRATIS !


Zondagmiddag 11 januari
JAMSESJUN

Dit is je kans om op echt authentieke buizenversterkers, toonwiel hammond orgel, een drumstel uit 1968 te spelen. Een volledig ‘vintage’ back-line dus. ’t Enigste wat je zelf mee hoeft te nemen: drumsticks, gitaar, bas, viool, spuugorgel en/of whiskeystem en het hoeft echt GEEN blues te zijn.............alles kan en mag !! Kom eens uit die oefenkelder en overtuig ons en jezelf van je kunnen.
Zaal open: 15.00 uur Aanvang: 15.30 uur Entree GRATIS !


Zaterdag 17 januari
Rhythm Bombs
(B/NL/D)
Deze band herbergt vijf top-muzikanten die werkelijk alles in huis hebben wat blues zo intrigerend en inspirerend maakt !!
Met een ijzersterke voorliefde voor de zwarte blues& roots muziek is dit een band die live niet van wijken weet en steevast de laatste nuchtere ziel platwalst met hondsrauwe boogies, zuigende Texas swing, stuiterende combojump en sluipende Louisiana swampblues you name it, they've got it !!!
Zaal open: 21.00 uur Aanvang: 21.45 uur leden EUR 7,- NIET-leden EUR 11,-


Zondagmiddag 25 januari
LEDENMIDDAG met Hifi Mama

....... is een full power bluesband uit het oosten van het land, bestaande uit vijf heren en hun Hifi Mama. Met leeftijden ver uiteen lopend, maar allemaal met dezelfde passie, muziek maken. Los van elkaar hebben ze hun sporen al achtergelaten in the scène van de blues en de rock.
Zaal open: 14.30 uur Aanvang: 15.00 uur Entree:


Vrijdag 30 januari
Voodoo Boogie
(B)
'John Lee Hooker meets The Doors'... met dat in de gedachten weet je ongeveer waar de band ons muzikaal naar toe brengt. Voodoo Boogie is dus geen traditionele bluesband. Ze beschrijven hun muziek als 'psychedelic boogiematic roots'.
Zaal open: 21.00 uur Aanvang: 21.45 uur leden EUR 7,- NIET-leden EUR 11,-

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten