woensdag 25 juli 2012

laatste optreden voor de zomerstop: Donderdag 26 juli The Delta Saints (USA) @ NiX

Het laatste concert voor de zomerstop staat voor de deur.

Niet zomaar een concert, maar een super "afsluiting" van een prachtige "eerste helft": The Delta Saints !

 

De voorverkoop via internet, voor dit optreden, is gestopt.

Er zijn nog kaartjes bij PopEye in Hengelo en bij De Doedelzak naast het podium te koop maar ook aan de kassa zijn voor het optreden nog kaartjes verkrijgbaar.

Wees echter wel op tijd, de zaal is open om 20.30 uur en de band begint om 21.15 uur ivm doordeweekse avond en dus rekening houdend met werkende mensen.

 

Overigens zijn de programma's voor Drijf In Giethoorn op 17, 18 en 19 augustus evenals NiX Blues Night op donderdag 16 augustus bekend.

Meer info: http://bluesenschede.nixpodium.nl en http://bluesgiethoorn.nixpodium.nl

 

Voor 16 augustus, NiX Blues Night, zoeken we nog een bolderkar of bakfiets voor Duketown Slim om als verrijdbaar podium te gebruiken.

Mocht iemand iets hebben of weten…..we horen het graag!

 

Dan het laatste optreden voor de vakantie.

Donderdag 26 juli

The Delta Saints (USA)

…….is een jonge band uit Nashville die een energieke mix van Southern rock, (swamp)blues en funk speelt. Een soort hippe, jonge versie van bands als The Allman Brothers en The Black Crowes. Sinds het debuutalbum aan het eind van vorig jaar uitkwam gaat het de band alleen maar voor de wind en komen er steeds meer fans bij.

CD recensie Bluesmagazine: The Delta Saints hebben een sterke cd gemaakt die met bijna drie kwartier veel te kort duurt. De jonge band uit Nashville maakt op dit album een daverende rondreis met swamp rock, blues, funk en southern rock die herinneringen oproept aan Johnny Winter, Jimi Hendrix, Led Zeppelin en The Allman Brothers. Een concert van deze jonge honden lijkt mij trouwens helemaal een spektakel, want ik denk dat de band live nog beter tot zijn recht komt.

Dit laatste kunnen wij vol overgave beamen na hun laatste optreden bij de NiX, wat een feest om deze band mee te maken. Direct na het optreden op ons podium vertrokken ze toen naar Duitsland voor apnamen bij het befaamde RockPalast.

Hier kun je dit optreden nogmaals bewonderen: http://youtu.be/G3D3rsbebkA

Nu, en we zijn er bijzonder trots op, wederom live & the NiX

Zaal open 20.30 uur Aanvang 21.15 uur Entree € 15,-   


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten