vrijdag 18 januari 2013

Muziekcafé de Cactus Hengelo presenteert:

Mondharmonica leren spelen ‘for absolute beginners’ workshop op zaterdagmiddag 23 februari.

Altijd al mondharmonica willen spelen , maar het kwam er nooit van? Grijp dan nu je kans. De mondharmonica, super instrument voor de blues , liedjes en allerlei muziekstijlen. Eenvoudig bespeelbaar en past zo in de binnenzak. Niet voor niets is de harmonica al jaren onverminderd populair.

In deze workshop ‘for absolute beginners’ neemt harmonicaspeler Hans ’homesick’ de Vries U ruim een uur lang mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers! Smaakmaker in talloze muziekstijlen. Na een kwartier al speelt iedereen zijn eerste blueslick ! Bij de prijs inbegrepen is een nieuwe diatonische mondharmonica waarmee meteen muziek gemaakt gaat worden!

Geen noten lezen
Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica , ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

‘Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na een uur lol naar buiten komt met je ‘eigen’ harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen!’

De workshop duurt ruim een uur; na afloop is er de mogelijkheid om nog even te oefenen en van alles te vragen. Deelnemers krijgen een lesblaadje mee en -voor wie dat wil- gratis vervolgles via internet.

Locatie: Café de Cactus, Pastoriestraat 37, Hengelo
Aanvang: 14 uur
Kosten: € 15,- inclusief bluesharmonica in C , betaling kan gewoon op de dag zelf.
Aanmelding en meer informatie via email: cactus@harmonicaworkshops.nl

zie ook : http://www.cafedecactus.nl
en www.harmonicaworkshops.nl


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten