zondag 20 oktober 2013

release your "inner awesome" BluesDanseN

BluesDanseN

Donderdag 24 oktober

Zaal open 20.00 uur

Toegang GRATIS

.......wahzegguh? Bluesdansen?

NiXenMeeR loopt, zoals jullie wellicht allang weten, graag voorop als het gaat om de cultuur te verbreden in minimaal Enschede. Zo ook met deze nieuwe verbinding tussen dans en blues: bluesdansen ! Wat zegt u? Yup, bluesdansen......release your "inner awesome" of "laat jouw innerlijke schoonheid vrij". Bluesdansen is een relatief nieuwe uiting van beweging en bevrijding. Reden genoeg voor de NiX om bluesdansen.nl vast te leggen omdat wij dit soort uitingen graag stimuleren. Maar wat is bluesdansen dan precies?

 

Een dans die zowel met partner als solo gedanst kan worden op voornamelijk bluesmuziek. Net als de muziek is de dans ook vaak intiem en bevat veel improvisatie. Connectie en gevoel zijn de sleutelwoorden hierbij. Soms kan een dans heel actief zijn en soms juist heel langzaam, het is maar net welk gevoel een bepaald nummer geeft.

             

De eerste drie lessen zijn 'open lessen', wat betekent dat deze gratis en vrij te bezoeken zijn. Je hoeft hierbij ook niet de voorafgaande open lessen te hebben gevolgd.

 

En een vaste danspartner is niet nodig. Dus iedereen is vrij om te komen dansen! En wanneer kun je dan dansen?

Op donderdag 24 oktober 2013 starten we met de eerste dansavond. In principe gaan de dansavonden elke donderdagavond plaatsvinden.

Vanaf de start is het dan elke donderdagavond vanaf 20.00 uur: release your "inner awesome"!
Zaal open 20.00 uur

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten