donderdag 14 januari 2010

12BBB opnieuw naar de studio!
 Bron thebluesman.nl
 De Twelve Bar Blues Band ook bekend als 12BBB duikt in maart de Beaufort Studio te Bovenkarspel in om hun derde album op te nemen.
 Ook dit keer zorgen Kees Dusink en Jan J. Scherpenzeel weer voor nieuw geschreven materiaal. De verwachting is dat dit album in het voorjaar van 2010 op de markt zal verschijnen.
 De kritieken op het debuutalbum ‘The Blues Has Got Me’ uit 2006 waren uiterst lovend en werd door talrijke media uitgeroepen tot Cd van de maand en zelfs tot cd van het jaar 2006. Het nationale succes van The Twelve Bar Blues Band bleef natuurlijk in het buitenland ook niet onopgemerkt en al snel wist de Noord-Hollandse band door de Nederlandse grenzen heen te breken met optredens in België en Duitsland. Zelfs Amerikaanse radiostations waren diep onder de indruk van The Twelve Bar Blues Band, zodat ‘The Blues Has Got Me’ maar liefst via twee distributiekanalen op de Amerikaanse markt werd uitgebracht.
 
 In 2008 verscheen het tweede album ‘E-mail From Heaven’ op de markt en werd onderscheiden met de Bluesforum Cd of the year 2008 Award 2008. Net als het eerste album moest ook nu weer binnen de kortste keren een 2e persing gedaan worden en de recensies in de media logen er wederom niet om. Ook bestaan inmiddels de plannen om in 2010 een Live DVD op te gaan nemen en er wordt inmiddels, achter de schermen, hard aan gewerkt om dat te verwezenlijken.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten