woensdag 20 januari 2010

Kazz B.Loose
 Het heeft lang geduurd, maar is ie er dan: de CD van Kazz, getiteld B.Loose.
 De aanlooproute was lang en niet zonder hindernissen. Afgelopen zomer konden eindelijk de repetities en opnames beginnen. Ondersteund door drie mannen van Mandrake Root is er een bijzonder veelzijdige CD ontstaan met veel blues en rock elementen.
 Alle nummers zijn geschreven door Kazz. Natuurlijk ontbreekt het bij jamsessie bezoekers bekende Good Day For The Blues niet, met gast optredens van David Nagy op gitaar en Hugo Waltmann op mondharmonica.
 De CD wordt uitgebracht door het kleine Enschedese label Meatball Records (dat al eerder van zich deed spreken met een bijzondere CD van Pieter Draijer).
 
 Kazz zal de CD aanstaande zondag tijdens de jamsessie in de NIX BBBluesclub officieel dopen.
 Voor bluesclubbezoekers is er een verrassing. In een beperkte oplage komt de CD in een speciaal Kazz-tasje en met een boordevolle (79 minuten) BONUS-CD. Wat daarop staat, blijft nog even een verrassing. Deze speciale set kost niets meer, slechts een tientje. Want zoals Kazz zegt: "Zonder de Nix Jamsessies, muzikanten en publiek, was deze CD er nooit gekomen. Daarom dit extraatje als dankjewel."
 Je kunt nu al online luisteren naar een selectie van de CD op de binnenkort te lanceren website www.kazzshow.net
 Vanaf maandag 25 januari is de CD ook te koop bij PopEye in Hengelo.


 

1 opmerking: