maandag 28 november 2011

Alberto Colombo en Johnny Sansone komen naar de Benelux!


Bluesliefhebbers kunnen zich alvast op 2012 gaan verheugen. Komend voorjaar komt Alberto Colombo namelijk samen Johnny Sansone naar de Lage Landen voor een tour. Gitarist Colombo en zanger/mondharmonicaspeler Sansone staan met z’n tweeën garant voor een relaxed bluesoptreden, doorspekt met elementen uit de rock’n roll, jazz, soul en latin.

In 2009 bracht Colombo ‘Never Look Back’ uit, een album waarop de Italiaan zijn enorme veelzijdigheid demonstreert. Blues voert de boventoon, maar ook zijn er invloeden uit jazz, soul en latin te horen. Hierdoor is ‘Never Look Back’ een album, dat je gedachten laat afdwalen naar verre landen, zon, zee en party’s. Sansone neemt bij een aantal nummers op dit album het vocale gedeelte voor zijn rekening.

Colombo heeft door de jaren heen veel internationale ervaring opgebouwd. Zo maakt hij deel uit van de David Rotundo Band uit Canada en werkte hij samen met artiesten als Egidio ‘Juke’ Ingala, Lynwood Slim, Andy J. Forest, Sugar Ray Norcia, Bruce Katz en Enrico Crivellaro. Ook met Sansone stond Colombo al talloze keren op het podium. 

Podia die geïnteresseerd zijn in een optreden van deze twee doorgewinterde bluesartiesten, kunnen zich melden bij Gerda van Eldik: gerdavaneldikpr@gmail.com.

Meer informatie over AlbertoColombo en Johnny Sansone is terug te vinden op onderstaande websites:




Bekijk hieronder de video ‘Jammin à la Chet Atkins’ van Alberto Colombo






Geen opmerkingen:

Een reactie posten