zaterdag 10 december 2011

Mariëlla Tirotto & the Blues Federation

Zondag 18 december zal Morblus vervangen worden door de Nederlandse topact Mariëlla Tirotto & the Blues Federation.

Mariëlla Tirotto & the Blues Federation flirt met de grenzen van de blues en neemt de traditionele vorm mee naar de toekomst. Een band met een eigen identiteit die avontuurlijke, zinderende blues van het nieuwe millennium laat horen. Hiermee wint zij bij elk volgend concert nieuwe fans, die zeker niet alleen deel uit maken van het bluespubliek. De band vormt een hechte muzikale eenheid, maar daarnaast zijn het stuk voor stuk virtuoze solisten, van gitarist tot bluesharpist tot bassist/pianist, drummer en (gast)percussionist. Daardoor, en door het duidelijke plezier dat Mariëlla Tirotto & the Blues Federation uitstraalt, blijft het publiek constant geboeid. Tijdens een optreden word je meegesleurd door de extreem wisselende emoties die in een mix van eigen werk en bewerkingen
van songs gebracht worden. De band heeft in haar ruim driejarige bestaan al vele succesvolle optredens achter de rug op blues- en jazzfestivals en in clubs en theaters in Nederland, Duitsland en België. Voor 2011/2012 zijn de eerste contacten gelegd in andere Europese landen.
En dus ook bij ons op het podium!!!!!!!!!!!

De media over de band
Een van de beste en opwindendste bluesbands, die op het ogenblik door het land toeren is m.i. Mariëlla Tirotto & the Blues Federation. Het is een uitstekende live-band, die met een mix van blues, jazz en funk van ieder optreden een feestje weet te maken (Eric Campfens,www.barnowlblues.punt.nl)

Een explosie van genot aan bluesmuziek, deze band moet men vaker gaan beluisteren (Saal Birgit, Viersen op Jukejointbluesradio)

Deze blues raakt je diep in je onderbuik…(Michel Preumont, Rootsville.be)

De groep pakt het publiek moeiteloos in (Anke Mensink, tijdschrift Block)

…laat ons gerust stellen ras talenten want zowel frontvrouw Mariëlla als haar Blues Federation weten perfect met wat ze bezig zijn (Freddy, Rootsville.be)

zaal open 15:00, aanvang 15:30, entree leden € 9,-- , niet leden € 12,--



Geen opmerkingen:

Een reactie posten