maandag 14 mei 2012

Unieke altcountry/americana band The Epstein

Nog 1 optreden te gaan deze maand en dan zijn we pas op 8 juni weer in de lucht.

We sluiten deze maand mei bijzonder af en wel met "onze" band The Epstein.

Tis geen blues, geen country, geen rock'n'roll, maar heel veel muzikale invloeden zorgen voor een uniek geluid…….zie het filmpje van een vorig optreden op onze website.

We zien jullie aankomende woensdag. We beginnen eerder dan gewoonlijk want we moeten donderdag vroeg op de pedalen…..:-)

Woensdag 16 mei

The Epstein (UK)

Na het bezoek van The Epstein aan ons podium in Augustus 2011 was iedereen het erover eens: dit was een optreden om niet te vergeten, zo bijzonder en overweldigend! De driekoppige formatie uit Oxford blies ons allen omver met hun prachtige songs, zo gevoelig gespeeld en harmonieus gezongen, maar ook met flitsende gitaarpartijen.

The Epstein is een unieke altcountry/ americana band met een hele mix van invloeden en een opvallend origineel geluid. Voor wie deze sound nog niet kent, maar van bands zoals Mumford & Sons, Calexico, Crosby Stills, Nash en Young en the Decemberists (maar ook van scheurend gitaarwerk!) houdt is the Epstein echt een must. In Engeland stonden ze al 2 x op Glastonbury en werden daar uitgeroepen tot "best emerging talent. Rollingstone Magazine was zeer enthousiast over hun debuutcd ' last of the Charanguistas' en ook op Nederlandse radio werden ze met enige regelmaat gedraaid.

Zaal open 20.30 uur Aanvang 21.00 uur Entree € 11,- 

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten