zondag 7 oktober 2012

Hamilton Loomis 'ready for take of', een niet te missen lancering!

Zaterdag 13 oktober
Hamilton Loomis Band (USA)
De Texaan Hamilton Loomis “one of the funkiest cats in contemperary blues” komt wederom naar de NiX!! Zet blues, rock en soul in een driehoek, dan vindt je Hamilton Loomis in het middelpunt van die driehoek! Hij is een bluesgeoriënteerde artiest en speelt een mix van moderne blues en funky soul.

Hij is geboren in Galveston, Texas en daar werd de basis gelegd voor zijn inmiddels indrukwekkende muzikale carrière. Zeker ook door de invloed van zijn muzikale ouders, die hem een enorme collectie blues, rock en gospelmuziek aanboden. Als jongen van 16 ontmoette hij Bo Diddley en diens woorden “Innovate, don’t imitate”, heeft hij goed ingeprent. Zijn doel is om de muziek dicht bij de mensen te brengen, en ze een geweldige avond te bezorgen. Zijn show rockt, funkt en straalt één en al energie uit, hier staat een powerband op het podium. Hamilton zingt lekker, speelt een verrekt goed stukje gitaar en bespeelt ook nog zijn mondharmonica op een originele manier! Hij wordt daarbij ondersteund door een geweldige ritmesectie en een funky saxofonist/ keyboardspeler.

Blues om op te dansen? Jazeker en zo was het ooit ook heel veel jaren terug bedoeld toen blues de popmuziek van die tijd was. Hamilton mixt jeugd met traditie en overbrugt het gat tussen generaties van muziekliefhebbers. Hamilton Loomis 'ready for take of', een niet te missen lancering!
Zaal open 21.00 uur Aanvang 21.45 uur Entree € 13,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten